Yumeko kussenbeschermer 60x70

25,95
De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige Natural

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Yumeko kussenbeschermer 60x70

ZACHTE FLANELLEN KUSSENBESCHERMER
Onze zachte kussenbeschermer van geborsteld flanel houdt uw favoriete kussen in een betere conditie. Het zorgt ervoor dat het kussen lekker schoon blijft en daardoor gaat uw kussen langer mee. Een duurzame investering dus. Door de rits aan de zijkant is de beschermer erg makkelijk in gebruik en piept uw kussen er nooit uit.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN
Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw bedlinnen 100% eco is: van katoenzaadje tot garen tot overtrek of kussensloop. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

DE ZACHTE LUXE VAN YUMEKO'S KATOEN
De Yumeko kussenbeschermers zijn gemaakt van zacht Indiaas geborsteld katoen flanel in de kleur ecru.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN
Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Maat:
50x70,  60x70,  80x80
Materiaal:
Biologisch katoen,  flanel,  Katoen
Voorraad: