Oranje Hip Leuke Sierkussen Rivkah - 48x48 cm - Velvet Look & Feel - Omkeerbaar

19,19
2 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
HIP
Kleur:
Bruin Diverse kleuren Oranje Zandkleurig

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Oranje Hip Leuke Sierkussen Rivkah - 48x48 cm - Velvet Look & Feel - Omkeerbaar

Deze vrolijke sierkussens zijn een explosie van kleur die je hele slaapkamer (of woonkamer) direct een instant kleurboost geeft. De leuke kussens zijn digitaal geprint, waardoor de print prachtig scherp is. Zo komt deze leuke print nóg beter uit. De zachte sierkussens zijn gemaakt van 100% polyester met een velvet look & feel. Dit velvet voelt aan als een soort van fleece, maar dan met hele korte draadjes. Het grote voordeel: het ligt super!

's Nachts kun je ook heerlijk je hoofd laten rusten op deze kleurrijke sierkussens, maar ook als je relaxed op de bank hangt zijn de kussens heerlijk in de rug. Zulke sierkussens staan ook prachtig in een (rotan) stoel, of in het hoekje van de bank. Want wie zegt dat je deze kussens alleen 's nachts in de slaapkamer moet verstoppen. Ga voor kleur in je leven en neem 'm gewoon mee naar de woonkamer of keuken om ook daar de boel extra op te fleuren.

Maar, wees gewaarschuwd. Deze kussens liggen zo heerlijk dat deze waarschijnlijk ook het favoriete kussentjes word van je ondeugende hond of kat. Neem het ze maar niet kwalijk, ook zij liggen graag lekker zacht op zulke trendy kussentjes!
_________________________________

Productkenmerken

  • Aantal: 2 stuks
  • Maat: 50x50
  • Materiaal: Polyester
  • Velvet look & feel
  • Digitaal geprint, waardoor de print scherp is
  • Kleurrijk en trendy
  • Heerlijk zacht

Materiaal:
Polyester,  Polyvelvet
Voorraad: