Witte Dreamstar Waterdichte Matrasbeschermer met Tencel® 180 x 200 cm

54,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Dreamstar Waterdichte Matrasbeschermer met Tencel® 180 x 200 cm

Deze Dreamstar Waterdichte Matrasbeschermer is gemaakt van Tencel (lyocell) in combinatie met een 100% polyurethaan onderlaag. Hij is anti-bacterieel, anti-allergisch en zeer geschikt voor de gevoelige huid. Hij heeft een perfecte pasvorm door de tricot boord rondom.

De matrasbeschermer heeft een hoek van 35 cm en past dus om matrassen tot 30 cm dikte.

Bovenlaag: 100% lyocell (Tencel¨)
Onderlaag: 100% polyurethaan (PU), dat geen water door laat. Dit PU laagje is licht rekbaar, waterdicht en waterdamp doorlatend (hierdoor zweet het niet).

Wasadvies
Deze matrasbeschermer is wasbaar tot 95 graden en mag gedroogd worden in de droger (op lage temperatuur).

Het menselijke lichaam verliest per nacht meer dan een halve liter vocht. Door de absorptie van dit vocht in de matras, wordt de levensduur van je matras verkort en kan het ontstaan van de ontwikkeling van huismijt worden bevorderd.

Wat is Tencel?
Tencel is een lyocell, gemaakt van puur natuurlijke houtcellulose. De matrasbeschermers gemaakt van tencel zijn zeer sterk vocht absorberend: het absorbeert zelfs tot 50% meer vocht dan katoen. Ze beschermen je tegen huisstofmijt allergie. Het houdt ook de kwaliteit van je matras en hoofdkussen langer goed. Zo voorkom je dat je matras of hoofdkussen te snel slijt door al het vocht wat er zonder beschermend beddengoed in komt.

Tencel is ontzettend zacht en licht van gewicht. Tijdens de productie worden er geen chemische stoffen gebruikt die de huid kunnen irriteren. Om deze reden is het materiaal erg geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De stof is temperatuur regulerend en zorgt voor een goede vochtbalans.

Tencel geeft warmte wanneer nodig en heeft een licht verkoelend effect bij hitte.Ook absorbeert deze textielvezel overtollig vocht gelijkmatig, waardoor bacteri‘n en huisstofmijt zich niet kunnen vermeerderen. Deze beestjes leven namelijk van ons (transpiratie)vocht. Ook krijgt schimmel geen kans, want de stof is ademend en vocht wordt snel weer afgegeven aan de lucht. Aangezien we elke nacht zo'n 400 milliliter aan transpiratievocht verliezen, is droog en ademend beddengoed wel zo comfortabel.

Materiaal:
Katoen,  Tencel
Voorraad: