Witte Damai Multiform Molton Hoeslaken-140/160 x 200 cm

34,95
4 Prijzen, De beste prijs bij Beddengoed.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Damai Multiform Molton Hoeslaken-140/160 x 200 cm

Dit molton hoeslaken van Damai is speciaal ontwikkeld om uw matras optimaal te beschermen. Doordat dit Damai molton hoeslaken op een unieke wijze is geruwd (tweezijdig) en een zwaar gewicht heeft, is het absorptie vermogen en de trekkracht erg hoog. Het zal de levensduur en de hygiëne van uw matras verlengen.
Door gebruik te maken van elastiek rondom heeft het hoeslaken een uitstekende pasvorm. Het hoeslaken is geschikt voor matrassen met een hoogte tot 25 cm.

Voordelen van een molton Damai hoeslaken
Een Damai molton hoeslaken biedt optimale bescherming voor uw matras en beddengoed. Hierdoor kunt u lang genieten van uw matrassen en beddengoed. Het hoeslaken is gemaakt van 100% kwaliteitskatoen en geeft een comfortabel ligcomfort. Door het kwaliteitselastiek rondom heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en blijft het onberispelijk glad liggen op de matras. Het hoeslaken heeft een hoogte van 30 cm en is daardoor geschikt voor matrassen tot 25 cm hoog.
• 100% hoogwaardig tweezijdig geruwde katoen
• Optimale bescherming van uw matras en beddengoed
• Wassen tot 60 graden
• Geschikt voor droger
• Perfecte pasvorm door kwaliteitselastiek rondom
• Geschikt voor meerdere afmetingen matrassen door slimme pasvorm

Waarom Damai kopen?
Al meer dan 50 jaar maakt Damai laken, slopen en hoeslakens voor de Nederlandse consumenten. Begonnen in de jaren 50 met lakensets van echt Twents graslinnen, die bij jonge bruidsparen een gewild item in de uitzet waren, tot nu een hoeslaken specialist in de volle breedte. Tegenwoordig levert Damai meer dan 40 kleuren, heeft het een grote verscheidenheid aan kwaliteiten en heeft nog eigen productie in Nederland en Duitsland. Beschermingsproducten zoals molton en waterdichte producten zijn een belangrijk onderdeel van het productenpallet van Damai. Kwaliteit en duurzaamheid zijn voor Damai vanzelfsprekend. Damai zal er altijd alles aan doen om u als klant naar volle tevredenheid te bedienen.

Maat:
140/160,  200
Materiaal:
Katoen
Voorraad: