Beddinghouse Multifit stretch molton hoeslaken - 80% katoen - 20% polyester - 2-persoons (140/160x200/220 cm) - Wit

49,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blanc Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Beddinghouse Multifit stretch molton hoeslaken - 80% katoen - 20% polyester - 2-persoons (140/160x200/220 cm) - Wit

  • Materiaal: 80% Katoen Molton, 20% Polyester
  • Rondom voorzien van elastiek voor perfecte pasvorm
  • Geschikt voor topmatrassen tot 10 cm hoog
  • Niet waterdicht
  • Wassen tot 60°, geschikt voor de droogtrommel, strijkvrij
  • Beddinghouse participeert in het programma van Better Cotton Initiative (BCI), met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren.
Optimale bescherming voor je topmatras De Matrasbeschermer Beddinghouse Topper Molton Stretch – Wit is gemaakt van 80% katoen molton en 20% polyester. Molton is een zacht geruwde katoensoort met een beschermende en zeer vocht absorberende werking, zodat je matrastopper een hele nacht lang fris en droog blijft. De toevoeging van polyester zorgt voor duurzaamheid en maakt deze matrasbeschermer wat rekbaar. Rondom voorzien van een elastiek, blijft de molton matrasbeschermer keurig zitten rondom je topmatras, ook als je je vaak draait of keert tijdens je slaap. Wassen kan tot maximaal 60 graden, drogen mag in de wasdroger en strijken hoeft niet. Deze matrasbeschermer die geschikt is voor toppers tot 10 cm hoog, is de ultieme investering in het behoud van de kwaliteit van je topmatras en het optimaliseren van je slaapcomfort.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: