Witte Yumeko hoofdkussen recycled dons 60x70 stevig - Biologisch & ecologisch

159,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Yumeko hoofdkussen recycled dons 60x70 stevig - Biologisch & ecologisch

Hoofdkussen van Yumeko 100% biologisch en fairtraide. Het juiste hoofdkussen voor ieder slaaptype. DUURZAME COMFORT
Dit lekker, stevigerecycled donzen kussen heeft veel veerkracht. Het is het perfecte kussen voor mensen met een gemiddeld tot groot postuur die op hun rug of zij slapen. Dit kussen in de maat 60x70 cm is gemaakt van het mooiste, witte biologische katoen en gevuld met recycled dons recycled veren. Een duurzame keuze. Dat slaapt een stuk lekkerder.

SLAPEN OP DONS
Een donzen kussen is zacht, licht, lekker vormbaar en erg comfortabel. Rijkelijk gevuld met 70% recyled (eenden- en ganzen)dons en 30% recycled (eenden- en ganzen)veren. Uiteraard is het ook gevuld met 100% liefde voor moeder natuur. De kussens van Yumeko schudt u 's morgens even op en 's avonds lijkt het dan alsof u weer op een nieuw kussen ligt.

100% BIOLOGISCH KATOEN EN RECYCLED DONS
De zachte, soepele tijk - hoes - van het kussen is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Het recycled dons draagt het 'Global Recycled Standard' keurmerk. Dit keurmerk stelt onder andere eisen aan het minimum percentage gerecycled materiaal (minstens 20%). Ook wordt de herkomst van het materiaal gecontroleerd en controleert GRS hoe er tijdens het productieproces wordt omgegaan met milieu en mens. We hergebruiken alleen het meest hoogstaande dons en de fijnste veren die nog meer dan genoeg veerkracht hebben. Elk donsje en veertje wordt zorgvuldig gereinigd. Door onze hoge kwaliteitsstandaarden, is het verschil tussen een 'normaal' en recycled donzen kussen niet te zien en voelen. Ook met de ReNew Collectie slaapt u altijd op een fijn, nieuw kussen.

ANTI-ALLERGEEN
Yumeko's tijken zijn extra dicht geweven - ze hebben het Nomite label - en dat is pech voor de huismijt: die komt er niet in. Zo kunnen ook mensen met een huismijt-allergie genieten van de luxe van dons.

MADE IN HOLLAND
Onze recycled donzen kussens worden gemaakt in Nederland. Voor een deel wordt het kussen met de hand vervaardigd. Het