Romanette Kussensloop Hotelsluiting Romanette Katoen - fuchsia 60x70cm

20,95
2 Prijzen, De beste prijs bij Beddengoed.com


Merk:
Kleur:
Fuchsia Rosékleurig

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Romanette Kussensloop Hotelsluiting Romanette Katoen - fuchsia 60x70cm

VOORDEELPACK! Betaal voor 1 kussensloop en je krijgt de 2e gratis!

Een extra paar kussenslopen zijn nooit verkeerd. Een extra kussen op bed of een op de bank! Nu zal je altijd heerlijk in slaap kunnen vallen en heerlijk relaxen op een fris kussen! De slopen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en zullen altijd jouw slaap- of woonkamer complimenteren.

Materiaal
De kussenslopen zijn gemaakt van 100 procent katoen. Deze stof ventileert goed en ademt zodat het vochtregulerend is. Ook zijn de kussenslopen behandeld met Easy Care Finish. Dit zorgt ervoor dat de kussenslopen niet tot nauwelijks gestreken hoeven te worden. De kussenslopen hebben de afmeting 60 x 70 cm. Materiaal100% geweven katoenAfmeting60 x 70 cmKwaliteit120 gr/m²WasbaarJa, op 60° C Geschikt voor de drogerLage temperatuur Romanette
Romanette staat bekend als een kwalitatief merk wat al sinds 1951 bestaat. Dankzij de jarenlange ervaring van dit Nederlandse merk ben je verzekerd van de beste nachtrust.

Voor deze kussenslopen is koste nog moeite bespaard wat het aantal garen betreft. Door het natuurlijke katoen gaat het materiaal lang mee en blijft de kleur van deze kussenslopen behouden.

Maat:
60,  60 x 70 cm,  70
Materiaal:
Katoen
Voorraad: