Naturelkleurige Cinderella Orthoflex 2.0 Hoofdkussen - Extra Firm - 60x50 cm

79,95
De beste prijs bij BeterBed.nl


Merk:
Kleur:
Naturelkleur

Retour binnen 14 werkdagen
Bezorgd door PostNL en eigen bezorgdienst

Over Naturelkleurige Cinderella Orthoflex 2.0 Hoofdkussen - Extra Firm - 60x50 cm

Geniet van een goede nachtrust dankzij optimale ondersteuning en drukverdeling van je nek en schouders met dit Orthoflex® hoofdkussen extra firm. In samenspraak met fysiotherapeuten heeft Cinderella deze Orthoflex® collectie samengesteld. Een serie met 5 verschillende hoofdkussens. Ieder kussen is uniek in samenstelling en afgestemd op een specifieke lichaamsbouw en gewicht waardoor alle structuren goed rust krijgen. Cinderella Orthoflex® medium is de meest stevige variant.

Meer over dit hoofdkussen
Het kussen, gevuld met 100% kleine staafjes veerkrachtige latex vulling, zorgt ervoor dat je wervelkolom in de goede houding ligt waardoor je spieren ontspannen en het inklemmen van je zenuwen wordt voorkomen. Het hoofdkussen heeft drie bovenvlakken die allemaal een ander gewicht hebben. Hierdoor geeft het kussen optimale ondersteuning bij iedere slaaphouding. Draai het kussen eenvoudig 180 graden en slaap met of zonder neksteun.

De neksteun is gevuld met comfortschuim latex feel.

De voordelen op een rijtje:
• Optimale ondersteuning en drukverdeling voor nek en schouders
• Perfecte houding voor ontspannen spieren
• Optimale ondersteuning aan het hoofd bij iedere slaaphouding
• Met of zonder neksteun te gebruiken

Hoe houd je je kussen langer mooi?
De 100% supersoft katoenen hoes met Healthquard finish zorgt voor goede ventilatie, waardoor de warmte goed weg kan. Het kussen was je eenvoudig op een maximale temperatuur van 40 graden. (Let op: voor het wassen de neksteun verwijderen). We raden je aan om het kussen regelmatig te laten luchten en op te schudden.