Oranje Cinderella satijn kussensloop (set van 2) - 100% katoen-satijn - 60x70 cm - Standaardmaat - Ivory

21,95
5 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige Ecru Ivoor Wit Zilver

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Oranje Cinderella satijn kussensloop (set van 2) - 100% katoen-satijn - 60x70 cm - Standaardmaat - Ivory

Deze kussensloop Satijn (set van 2 stuks) van Cinderella bewijst dat je met eenvoud ook veel invloed kan hebben op stijl en sfeer. Het gaat hierbij om de juiste kwaliteit, kleuren en afwerking. De satijnen kussenslopen zijn de perfecte toevoeging voor in een luxueuze slaapkamer. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren.

Meer over het kussenslopen
Verwen jezelf met de katoensatijnen kussenslopen van Cinderella. De prachtige glanzende stof voelt zacht aan op de huid en de hoge kwaliteit en kleurechtheid maken het dat je lang kunt genieten van een Cinderella kussensloop. De kussenslopen zijn afgewerkt met een stijlvolle Oxford volant aan drie zijden, dat voor een luxe uitstraling zorgt. De kussenslopen zijn voorzien van een luxe hotelsluiting met een extra brede instopstrook zodat ze goed om de kussens passen. De Cinderella slopen zijn er in verschillende kleuren en zijn per twee stuks verkrijgbaar. Donkere kleuren zijn reactief geverfd zodat er na het wassen geen kleurstrepen of vale slopen ontstaan.

De voordelen op een rijtje
• Luxe uitstraling door hoge kwaliteit katoensatijn
• Heerlijk zacht voor de huid
• Perfecte pasvorm door extra brede instopstrook

Hoe houd je je kussensloop langer mooi?
Cinderella basic kussenslopen zijn ook naar veelvuldig wassen kleurecht. Volg altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je hoeslaken zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe slopen. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Meer over Cinderella
Cinderella biedt met haar ‘basic’ collectie een mooi en gevarieerd aanbod van kussenslopen, lakens en hoeslakens uitgevoerd in zacht en sterk perkal katoen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. De producten van Cinderella zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren waarmee je leuk kunt mixen en matchen!

Maat:
50 cm (0 - 1 mnd),  60,  70,  Uni
Materiaal:
Katoen,  katoensatijn,  Satijn
Voorraad: