Yumeko hoeslaken percal donkergrijs 180x200x30 - Bio, eco & fairtrade

75,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Dark Donkergrijs Grijs

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Yumeko hoeslaken percal donkergrijs 180x200x30 - Bio, eco & fairtrade

Hoeslaken van Yumeko gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Hoeslaken in diverse formaten beschikbaar. CRISPY HOESLAKENS VAN HOTELKWALITEIT
Op een donkergrijze, eco katoenen hoeslaken van crispy percal katoen slaapt u als een roos. Met een thread count (weefdichtheid) van 300 kiest u voor de allerhoogste kwaliteit. De stof is uitzonderlijk fijn geweven en voelt heerlijk aan. De hoeslakens passen altijd goed door het elastiek langs de rand en zijn geschikt voor matrassen tot 30 centimeter dik.

HET MOOIE VAN YUMEKO'S 300 TC PERCAL KATOEN
Percal katoen heeft een hogere weefdichtheid en fijnheid van garen dan gewone katoen. Katoen mag pas percal heten als de thread count hoger is dan 200. Het is wat knisperender en minder glad dan katoen satijn. Een thread count van 300 betekent dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn fijne garens voor nodig, waardoor het bedlinnen zacht is. De percal weving zorgt voor stevige, gladde hoeslakens van gemiddeld gewicht die erg goed ademen en zich heel goed houden in de was. Bedlinnen in percal weving gaat lang mee. Er wordt vaak de term hotelkwaliteit voor gebruikt.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN
Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en dus schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw hoeslaken 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor bijvoorbeeld een eenpersoonsovertrek zo'n kilo nare chemicaliën nodig is.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN
Yumeko concentreert zich bij de productie van haar bedlinnen op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld

Materiaal:
Biologisch Katoen,  Katoen,  Perkal
Voorraad: