Yumeko hoeslaken velvet flanel wit 100x200x30 - Biologisch & ecologisch

69,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Pure Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Yumeko hoeslaken velvet flanel wit 100x200x30 - Biologisch & ecologisch

Hoeslaken van Yumeko gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Hoeslaken in diverse formaten beschikbaar. FLUWEELZACHT COMFORT
Zacht, knuffelig en warm: op een velvet flanel hoeslaken ligt u voortaan prinsheerlijk. Het is zelfs het allerzachtste materiaal in de Yumeko beddengoed collectie. De stof ondergaat een bijzonder proces om die kwaliteit te verkrijgen. Tijdens een ambachtelijk proces worden alleen de fijnste vezels van het biologische katoen voorzichtig losgemaakt, waardoor het zeer zacht wordt en extra volume krijgt. Dat proces wordt meerdere malen herhaald onder lage druk, zodat het garen niet beschadigt. De langere pluisjes worden vervolgens netjes weggeschoren. Het soepele, zeer zachte flanel is ook nog eens behaaglijk warm - een weldaad in de koude maanden. Op een hoeslaken van luxe vevet flanel valt u zo in slaap, ook al vriest of stormt het buiten.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN
Het biologische katoen voor de velvet dekbedovertreksets komt uit Turkije en Tanzania is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën. Het is daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor ieder eenpersoonsovertrek gemiddeld een kilo chemicaliën nodig is.

Materiaal:
Biologisch katoen,  flanel,  Katoen
Voorraad: