Zilveren Essenza Premium Percale Katoen Hoeslaken Extra Hoog - 100% Percale Katoen - 1-persoons (90x220 Cm) - Silver

53,95 43,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Beddengoed.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Zilver

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Zilveren Essenza Premium Percale Katoen Hoeslaken Extra Hoog - 100% Percale Katoen - 1-persoons (90x220 Cm) - Silver

Dit Essenza Hoeslaken Premium Percal Silver is gemaakt van 100% percal katoen. Dit is katoen dat bijzonder fijn geweven is. De garens komen bij percal katoen heel dicht op elkaar te liggen en zo ontstaat er een sterk en gelijkmatig weefsel. Het resultaat is een heerlijk zachte, soepele en duurzame stof met een mat uiterlijk.

• Merk: Essenza
• Materiaal: Percal (100% katoen)
• Hoekhoogte: 35 cm (geschikt voor matrassen met een hoogte tot 30 cm)
• Huidvriendelijk
• Elastiek rondom
• Kleur: Zilver

Essenza Hoeslaken Premium Percal Silver Dit Essenza Hoeslaken Premium Percal Silver is gemaakt van 100% percal-katoen. Dit is katoen dat zéér dicht en fijn geweven is; percal zegt dus niets over de kwaliteit van het katoen, maar wél over de weeftechniek die gebruikt is. De garens komen bij percal-katoen heel dicht op elkaar te liggen en zo ontstaat er een sterk en gelijkmatig weefsel. Het resultaat is een heerlijk zachte, soepele stof met een mat uiterlijk. Een percal hoeslaken is ontzettend duurzaam. Dit Essenza Hoeslaken Premium Percal Silver is bovendien afgewerkt met een speciale easy care finish. Daardoor is het hoeslaken kreukvrij en gemakkelijk te onderhouden. Voordelen hoeslaken percal katoen Percal katoen bestaat al eeuwenlang. Het stamt uit het oude Perzië en heeft de tand des tijds glorieus doorstaan. Niet voor niets is het een heel populair materiaal om hoeslakens van te maken: percal katoen voelt koel en prettig aan op de huid, is heel sterk en 'knispert' als het ware. Het heeft een luxueuzere uitstraling dan 'gewoon' katoen. Ideaal voor slapers die iets meer kwaliteit en luxe willen, maar niet houden van de lichte glans van katoensatijn. Tot slot bezit percal katoen natuurlijk alle bekende goede eigenschappen van katoen: de stof ademt, kan veel vocht opnemen, is gemakkelijk te onderhouden en gaat lang mee. Het Ökotex -label, wat is dat? De hoeslakens en lakens van Essenza zijn gecertificeerd door Ökotex. Wat betekent dat eigenlijk? Ökotex is een keurmerk dat beoordeelt of er schadelijke stoffen verwerkt zijn in textiel. Het woordje “Öko” staat dan ook voor 'eco' en 'tex' verwijst naar de productgroep: textiel. Heeft een hoeslaken, laken of dekbedovertrek een Ökotex-label, dan kun je er vanuit gaan dat het product geen schadelijke invloed heeft op de gezondheid. Over Essenza Essenza Home werd in 1961 opgericht en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot wereldspeler op het gebied van homestyling. Sinds 1988 heeft het bedrijf ook twee eigen merken op de markt, waaronder de beddengoedlijn Essenza. In ons assortiment vind je veel dekbedovertrekken en hoeslakens van Essenza met verschillende kleuren en dessins. Je hebt natuurlijk ruim de keuze uit verschillende materialen: katoen, katoen/satijn, katoen/percal en flanel. Alle materialen zijn van de beste kwaliteit. Kijk rustig eens door het assortiment en maak je keuze. Of ben je er eigenlijk al lang en breed uit en ga je voor Essenza Hoeslaken Premium Percal Silver?

Maat:
90,  220,  90 x 220 cm
Materiaal:
Katoen,  Percal,  Percal katoen,  Percale
Voorraad: