Marineblauwe Linnen dekbedovertrek - navy - Dommelin - 140x200/220

189,50
De beste prijs bij Bedderie.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Grijs Marineblauw

Over Marineblauwe Linnen dekbedovertrek - navy - Dommelin - 140x200/220

Linnen dekbedovertrek - navy van het merk Dommelin heeft een afmeting van 140x200/220, geschikt voor een eenpersoons bed.


Linnen dekbedovertrek Tough washed linen is een op de draad geverfde gewassen linnen dekbedovertrek. Deze techniek zorgt voor een nonchalant en stoer dekbedovertrek met een landelijke look. De kleur blijft lang goed, ook na verschillende wasbeurten. Tough is afgewerkt met een jeans stitch.

Linnen dekbedovertrek Tough is inclusief één kussensloop in de maat 60 x 70 cm. De kleur van het dekbedovertrek is navy. Tough is ook verkrijgbaar in het wit, walnoot, lichtgrijs en groen. De lengte van 260 cm, zodat u genoeg ruimte heeft om het in te stoppen.

Om de kleuren beter te behouden, adviseren wij u om het dekbedovertrek binnenste buiten te wassen. Het dekbedvertrek is wasbaar op max. 60 graden.


Dommelin is een merk dat een tijdloze collectie van hoogwaardige en exclusieve producten aanbiedt. De collectie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en biedt een groot slaapcomfort.

Maat:
(1,  140x200/220,  Persoons)
Materiaal:
linnen
Voorraad: