Damai Laken - 2 Persoons - Bovenlaken - Katoen - 200x260 cm - Wit

34,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Beddengoed.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Damai Laken - 2 Persoons - Bovenlaken - Katoen - 200x260 cm - Wit

Live simple, dream colourful! De 'uni' collectie van Damai bestaat uit meer dan 40 eigentijdse kleuren, voor ieder wat wils. Uitgevoerd in hoogwaardige materialen katoen, zoals comfortabel katoen, zijdezacht katoensatijn en biologische perkal. Door een uni laken van Damai op bed te leggen geef je de slaapkamer direct een tijdloze en strakke uitstraling.

Voordelen van dit Damai laken

De lakens van Damai zijn gemaakt van 100% kwalitatief hoogwaardige katoen. Door de zachte en ademende stof zijn de lakens zacht voor de huid en goed vochtabsorberend. Een laken van Damai voelt heerlijk koel in de warme zomernachten en kan ’s winters dienen als een extra laagje onder het dekbed. De lakens van Damai zijn onderdeel van het uitgebreide uni pakket van Damai, en te verkrijgen in verschillende maten. Dit betekent dat in dezelfde kleuren bijpassende slopen, hoeslakens en uni/effen dekbedovertrekken verkrijgbaar zijn. De hoge kwaliteitseisen die Damai voor haar producten heeft, zorgen ervoor dat je lang kunt genieten van een Damai laken.

Belangrijkste specificaties

• 100% hoogwaardige katoen

• Zacht en sterk

• Vocht absorberend

• Was na was kleurecht

• Bijpassende hoeslakens, dekbedovertrekken en kussenslopen verkrijgbaar

• Wassen tot 60 graden

• Eenvoudig te strijken

Waarom Damai kopen?

Al meer dan 50 jaar maakt Damai graag mooi en hoogwaardig bedtextiel met kwalitatief hoogwaardige stoffen, mooie kleuren en eigentijdse dessins. De ontwerpers van Damai laten zich dagelijks inspireren door de omgeving, ervaringen, belevenissen en de hedendaagse interieurtrends. Dit uit zich tot halfjaarlijkse collecties met dessins met gestileerde vormen, masculiene ruiten, feminiene bloemen en nog veel meer. Bij Damai staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Damai zal er ook alles aan doen dit te behouden.

Maat:
200,  200 x 260 cm,  260
Materiaal:
Katoen
Voorraad: