Bella donna hoeslaken jersey donkerrood

81,50
De beste prijs bij Bedshop.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Donkerrood Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door POSTNL, Fietskoerier.nl

Over Bella donna hoeslaken jersey donkerrood

Bella Donna hoeslakens by Formesse - unieke kwaliteit jersey hoeslaken - Her Royal Highness Kwaliteit begint bij de grondstof. Voor het “Bella Donna”-hoeslaken gebruikt men uitsluitend de hoogwaardigste, veredelde en getwiste garens van mako-katoen. Door de toepassing van Aloë Vera en zijdeproodeïne is dit hoeslaken zeer soepel, pillingvrij en uitmuntend van kwaliteit. In de onderdraad is 3% Elastan toegevoegd waardoor een perfecte pasvorm gewaarborgd is in combinatie met een groode elasticiteit zodat er van plooien in het beddengoed geen sprake is. De hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en een hoekhoogte van 30 cm.

  • Voortreffelijke pasvorm: Het Bella Donna hoeslaken met elastan en rondom flexibele elastiek past zich perfect aan rondom iedere matras.
Ook zeer geschikt voor extra lange en bijzondere maatvoeringen.
  • Plaats van productinfo-etiket: Het etiket met de maatvoering en onderhouds-symbolen bevind zich in één van de hoeknaden. Zorgt u ervoor dat deze naad over de rechterbovenhoek van de matras wordt getrokken, dit zorgt voor een perfekte pasvorm om de matras.
  • Super-elastisch:Het textieldoek van de “Bella Donna” heeft een zeer groot herstelvermogen waardoor het hoeslaken gevrijwaard blijft van kreukels.
  • Pilling-arm: Door de toegepaste gedraaide katoenvezel van hoogwaardige egyptische katoen welke gemerciriseerd en gezengd is ontstaat er nagenoeg geen pilling. Jarenlang plezier van het hoeslaken is hiermee gewaarborgd.
  • Egyptische Mako katoen 2- draads getwijnd. Veredelde draad met Aloe Vera-perfecte pasvorm voelt aan als zijde!
Pilling vrij door mako katoen. Soft touch door toevoegen van Aloe Vera. Materiaal: 97% Langstapelige Katoen, 3% Elastan, Aloe Vera, Zijdeproodeine

Maat:
140x200
Materiaal:
Jersey
Voorraad: