Naturelkleurige At Home Through - Dekbedovertrek - Lits-jumeaux - 240x200/220 cm + 2 kussenslopen 60x70 cm - Natural

79,95 39,98
De beste prijs bij NADUVI


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Naturelkleur

Over Naturelkleurige At Home Through - Dekbedovertrek - Lits-jumeaux - 240x200/220 cm + 2 kussenslopen 60x70 cm - Natural

Dekbedovertrek Through is een all-over dessin met een print van een houtstructuur. Het overtrek is geïnspireerd op een karaktervol huis met oude deuren die we tijdens één van onze reizen zijn tegengekomen. Het dekbedovertrek is opgebouwd uit wittinten, gecombineerd met een warme houtkleur en zwart/grijstinten. Het dessin past goed in een comfortabele, karaktervolle slaapkamer.





Voordelen van dit dekbedovertrek


Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen van hoge kwaliteit. Katoen is een natuurlijk product dat ademt en goed vocht opneemt. Het overtrek voelt comfortabel aan en de speciale afwerking zorgt ervoor dat het overtrek extra zacht aanvoelt. Het dekbedovertrek heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De totale lengte van een At Home katoenen dekbedovertrek is 250 cm. Dit is extra lang waardoor het dekbedovertrek gemakkelijk onder het matras gestopt kan worden en koude voeten worden voorkomen. Het overtrek is geschikt voor dekbedden van 200 cm, 210 cm of 220 cm. Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen meegeleverd. Bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop meegeleverd. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin. Het overtrek kan gewassen worden tot 60 graden, is geschikt voor de wasdroger en kan gestreken worden. Door de hoogwaardige kwaliteit blijft dit overtrek ook na het wassen mooi van vorm en kleur.





Houtstructuur




100% katoen, natuurlijk en ademend




Wassen tot 60 graden, geschikt voor de droogtrommel, eenvoudig te strijken




Het dekbedovertrek heeft een open dubbele instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden




Het dekbedovertrek voelt extra zacht aan en de kleuren blijven erg mooi na het wassen




Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220 cm lang