Grijze Lion Beddenshop Zo!home Dominic Flanel Dekbedovertrek - 2-persoons (200x200/220 Cm + 2 Slopen) - Flanel - Natural

69,95 34,98
De beste prijs bij NADUVI


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Wit

Over Grijze Lion Beddenshop Zo!home Dominic Flanel Dekbedovertrek - 2-persoons (200x200/220 Cm + 2 Slopen) - Flanel - Natural

Dat wordt heerlijk slapen onder dekbedovertrek Dominic van Zo!Home. Het dekbedovertrek zorgt voor rust in je slaapkamer met een vleugje natuur. Het witte dekbedovertrek heeft een dessin dat bestaat uit verschillende bruinkleurige veren. Op deze manier creëer je rust in je slaapkamer én heb je tegelijkertijd een mooi design op je bed. Gemaakt van superzachte, warme én stevige kwaliteit.

Meer over dit dekbedovertrek
Het overtrek is gemaakt van 100% katoen flanel. Dit natuurlijke materiaal voelt niet alleen superzacht en prettig aan op je huid, maar is ook lekker warm tijdens de koudere winternachten. Toch geniet je van optimaal slaapcomfort dankzij de ademende en vochtabsorberende eigenschappen. De onderzijde van het overtrek is afgewerkt met een dubbele doorlopende instopstrook.

Het dekbedovertrek wordt geleverd met bijpassend(e) slo(o)pen in de afmeting 60x70 cm. Eenpersoons dekbedovertrekken worden geleverd met 1 kussensloop, de overige maten zijn inclusief 2 kussenslopen.

De voordelen op een rijtje
• Superzachte, warme en stevige kwaliteit
• Optimaal slaapklimaat dankzij 100% hoogwaardig katoen flanel
• Met dubbele doorlopende instopstrook

Hoe houd je je dekbedovertrek langer mooi?
Het overtrek kun je wassen op maximaal 60 graden en kan ook op een lage temperatuur in de droger. Strijken is mogelijk op een maximale temperatuur van 200 graden.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe dekbedovertrek. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Materiaal:
flanel
Voorraad: