Donkergroene Yumeko Dekbedovertrekset van biologisch katoensatijn 300TC - inclusief kussenslopen

109,95
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Deep green Groen

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Donkergroene Yumeko Dekbedovertrekset van biologisch katoensatijn 300TC - inclusief kussenslopen

Dekbedden van Yumeko van 100% biologisch fairtrade materiaal. Voor ieder seizoen het juiste dekbed beschikbaar. Dekbedovertrek van Yumeko gemaakt van 100% biologisch fairtrade materiaal. Dekbedovertrek in diverse formaten beschikbaar. SUPERZACHT ECO DEKBEDOVERTREKSET
Superzacht, luxe 100% eco dekbedovertrek, met 1 of 2 slopen, in volledig Deep Green. Van het soepelste katoensatijn. Het dekbedovertrek is er in 140, 200 en 240 breed en is 220 lang. Het heeft een instopstrook en een deels gesloten onderzijde, zodat uw dekbed goed blijft zitten. Gebruikt u de instopstrook niet, dan kunt u deze heel makkelijk naar binnen vouwen. Het kussensloop heeft een instopstrook, zodat uw kussen er niet uitpiept ‘s nachts. De sloop is er in de meest voorkomende maat 60x70 cm.

DE ZACHTE LUXE VAN YUMEKO'S KATOEN
Yumeko heeft gekozen voor het mooiste katoensatijn met een thread count van 300. Dat wil zeggen dat er 300 draden per vierkante inch worden gebruikt. Daar zijn hele fijne garens voor nodig. Die fijne garens zorgen ervoor dat Yumeko's katoensatijnen bedlinnen ongelooflijk zacht is. Pure luxe, pure verwennerij. Voor uw huid en voor de wereld.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN
Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor iedere 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN
Yumeko's Fairtrade keurmerk concentreert zich op de kleine katoenboeren in India waar we mee samenwerken. Ons katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.

Materiaal:
Biologisch katoen,  Katoen,  katoensatijn
Voorraad: