Diverse-kleuren Vanezza Lize - dekbedovertrek - lits-jumeaux - 240 x 220 - Multi

59,95
4 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren GeenKleur

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Diverse-kleuren Vanezza Lize - dekbedovertrek - lits-jumeaux - 240 x 220 - Multi

Lize Multi
Op het fleurige dekbedovertrek Lize Multi van VANEZZA zijn bloemen verzameld in allerlei kleuren. De achterzijde van het dekbedovertrek is lichtblauw. Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen renforcé, en is verkrijgbaar in eenpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux formaat. Een eenpersoons dekbedovertrekset bevat één kussensloop. De tweepersoons en lits-jumeaux dekbedovertreksets worden geleverd met twee kussenslopen. Dekbedovertrek Lize Multi heeft een instopstrook van 20 centimeter over de gehele breedte van het overtrek.

Wasvoorschrift: Donkere kleuren de eerste 3x op 60 graden wassen om de kleuren te fixeren. Raadpleeg de uitgebreide wasinstructies welke zijn bijgesloten in de verpakking.


Waarom een VANEZZA dekbedovertrek kopen?
VANEZZA is fris, vriendelijk en vertrouwd.En dat is te zien in de Lente/Zomer Collectie 2015! De katoensatijnen dekbedovertrekken zijn vrouwelijk en comfortabel met een warme uitstraling. Kijk maar naar de prachtige dessins: romantische bloemen & bloesems, klassieke ruiten of vlinders en gestreepte of geblokte designs. Met VANEZZA vier je pas echt de lente en zomer!

Maat:
240x200
Materiaal:
Katoen,  Satijn
Voorraad: