Diverse-kleuren Shopsahopsa Swissation Dekbedovertrek Harbor - Grijs Maat: Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60x70cm)

34,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Beige Beige, Taupe, Bruin Bruin Diverse kleuren taupe

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Diverse-kleuren Shopsahopsa Swissation Dekbedovertrek Harbor - Grijs Maat: Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60x70cm)

Slapen kan onder elk dekbedovertrek maar het oog wil ook wat. Met een Dekbedovertrekset Harbor van Sognamo combineer je design & comfort in een! Harbor is een stoer dessin in grijze en antraciete kleuren verwerkt in een zigzag streep. Harbor is ook verkrijgbaar in Nautisch blauw. Natuurlijk wil jij meer dan alleen een dekbed dat mooi is om te zien, je wilt ook lekker slapen! Dekbedovertrekset is gemaakt van 100% hoogwaardige katoen, een heerlijk zachte stof die jouw huid een zeer luxe ervaring geeft. Katoen is bovendien ventilerend, ademend en vocht absorberend en daardoor is dit dekbed ook geschikt voor warme en zwoele zomeravonden. Dekbedovertrek Harbor heeft een perfecte pasvorm en is kleurecht, ook na veelvuldig wassen. Het is krimpvrij, strijkvrij en anti huisstofmijt. Wordt dit jouw favoriete nieuwe dekbedovertrek?
Dan ben je daar natuurlijk extra zuinig op. Was het daarom binnenstebuiten en volg het waslabel. Zo zul je verzekerd zijn van een constante kwaliteit in kleur en zachtheid. Dit dekbed kun je drogen in de droogtrommel, maar wel op lage temperaturen. Hang je het liever op om te drogen, doe dat dan liefst direct na het wassen. Je dekbed is dan lekker kreukvrij. Wel zo makkelijk! De print van dit dekbedovertrek is digitaal gedrukt, wat uiteindelijk resulteert in een mooi en heldere print die je slaapkamer helemaal af maakt. Specificaties:
- Materiaal: 100% zacht katoen
- Door de hoge dichtheid van het garen voelt het zeer zacht op de huid
- Geschikt voor dekbedden van 200 of 220cm lang
- Instopstrook: Dubbel doorlopend, extra lang: totale lengte circa 240 cm
- Duurzaam en super zacht
- Ademend en ventilerend
- Digitaal gedrukt
- Goede vochtopname
- Strijkvrij, krimpvrij en kleurecht
- Anti huisstofmijt

Materiaal:
Katoen
Voorraad: