Diverse-kleuren Shopsahopsa Dekbedovertrek Swissation Pjerva Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60x70cm)

34,95
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Diverse kleuren kleurtjes Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Diverse-kleuren Shopsahopsa Dekbedovertrek Swissation Pjerva Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60x70cm)

Pjerva is een overwegend witte dekbedovertrek met subtiel kleine figuurtjes met kleurtjes. Kleine driehoekjes en stipjes brengen het dekbedovertrek tot een speels stilleven. Dit overtrek is gemaakt van 100% hoogwaardig katoen en heeft een Italiaans design. Dit overtrek straalt rust uit maar heeft desalniettemin een onweerstaanbaar stilleven patroon. De achterkant van dit dekbedovertrek is een effen kleur wat een mooi effect geeft als u de bovenkant van het overtrek een beetje wegslaat.

Sognamo
Italian dreaming: Dekbedovertrekken van Sognamo worden gemaakt van het beste katoen en voelen heerlijk zacht. Lekker koel in de zomer en warm in de winter. Een dekbedovertrek waaronder je 's morgens uitgerust ontwaakt. Katoen eigenschappen
Dit 100% katoenen dekbedovertrek voelt zeer zacht aan op de huid en staat garant voor een goede nachtrust. Katoen kent vele positieve eigenschappen en voelt zeer comfortabel aan tijdens de nacht. Daarnaast heeft het katoenen overtrek een instopstrook van 40 cm, waardoor uw voeten lekker warm blijven! Natuurlijk aanvoelende stof die zeer zacht, ademend en vocht regulerend is. Hierdoor krijgt u een koel gevoel wat leidt tot een heerlijke nachtrust Bij hogere temperaturen voelt het verkoelend en zacht aan, in de koudere periode's voelt het juist warm en ook zacht aan op je huid. Bij het dekbedovertrek krijgt u een bijpassende kussensloop/kussenslopen (bij een 1-persoons komt 1 kussensloop en bij een 2 persoons en lits-jumeaux dekbedovertrek komen 2 kussenslopen). Specificaties:

  • 100% Katoen
  • Voorzien van een dubbele instopstrook
  • Ook geschikt voor extra lange dekbedden van 220 lang
  • Wasbaar en mag in de droger
  • Inclusief bijpassende kussensloop(en)

Materiaal:
Katoen
Voorraad: