Fresh & Co Dekbedovertrek Butterfly Rose Dekbedovertrek 2-persoons (200x220 cm) - Katoen - Bloemen, Natuur - - Ga naar Dekbed-Discounter.nl & Profiteer Nu

99,99 19,99
2 Prijzen, De beste prijs bij Dekbed-discounter.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Diverse kleuren

Op werkdagen voor 18:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Fresh & Co Dekbedovertrek Butterfly Rose Dekbedovertrek 2-persoons (200x220 cm) - Katoen - Bloemen, Natuur - - Ga naar Dekbed-Discounter.nl & Profiteer Nu

Vlinders en bloemen zijn afgebeeld in vrolijke kleuren op dit dekbedovertrek.

Het overtrek wordt geleverd met een bijpassend kussensloop voor een prachtige complete set. Het dekbedovertrek uit de nieuwe collectie is leverbaar in diverse maten. Dit prachtige dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoen. Door het gebruik van dit materiaal is de overtrekset ademend, stevig, vochtregulerend en erg zacht. Al deze eigenschappen dragen bij aan een goede nachtrust.

Maten:
1-persoons (140 x 220 + 1 kussensloop)
2-persoons (200 x 220 + 2 kussenslopen)
Lits-jumeaux (240 x 220 + 2 kussenslopen) Instopstrook:
Koop je een dekbedovertrek van Presence, dan krijg je veel waar voor je geld. Presence dekbedovertrekken zijn voorzien van een zogeheten dubbele doorlopende instopstrook en hebben een totale lengte van 240 centimeter. Hierdoor houd je altijd voldoende stof over om je dekbedovertrek stevig in te stoppen aan de onderzijde – óók wanneer je een extra lang dekbed gebruikt of op een wat hoger matras slaapt. Zeg maar dag tegen koude voeten! Wasvoorschrift:
Wasbaar op 40 °C.
Matig heet strijken, tot 150 °C.
Drogen in een droogtrommel op een licht programma.
Niet met bleekmiddel behandelen.

Fresh & Co
De dekbedovertrekken van het prachtige merk Fresh En Co zijn perfect voor iedereen die graag een beetje extra luxe in de slaapkamer wil tegen een eerlijke prijs. De designs zijn modern en hebben een frisse, speelse uitstraling. Fresh & Co zorgt ervoor dat je altijd een dekbedovertrek vind die bij je past!

Materiaal:
Katoen
Voorraad: