Donkerbruine Essenza Fleur katoensatijn dekbedovertrekset met bloemenprint 215TC - inclusief kussenslopen

48,96
6 Prijzen, De beste prijs bij De Bijenkorf


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Bruin chocoladebruin Donkerbruin

€ 3,95 per bestelling
Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis.
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Donkerbruine Essenza Fleur katoensatijn dekbedovertrekset met bloemenprint 215TC - inclusief kussenslopen

De Fleur is onze favoriet en een echte ESSENZA klassieker! De bloemen op het Fleur dessin zijn geïnspireerd op de prachtige oud-Hollandse schilderkunst en komen mooi uit op de achtergrond. Dit dekbedovertrek van ESSENZA is gemaakt van zacht en soepel katoen satijn, voor ultiem slaapcomfort.

Draai 'm om voor een wat meer subtiele look. Want de achterzijde van dit zachte katoen satijnen dekbedovertrek is effen, waardoor je het dekbedovertrek op twee manieren kunt stylen mocht je voor een rustigere look willen gaan. Zo heb je gegarandeerd de mooiste dromen.

MATERIAAL

Het dekbedovertrek is gemaakt van katoen satijn en dat is zonder twijfel onze favoriete stof voor op bed. Katoen satijn is 100% natuurlijk katoen en heeft dus ook de fijne eigenschappen van katoen: het ademt en is vocht absorberend. Een katoen satijnen dekbedovertrek voelt echter veel zachter en gladder aan dan een ‘gewoon’ katoenen dekbedovertrek door de speciale satijnweving waardoor de stof licht gaat glanzen. Dit voelt dus niet alleen luxe, maar ziet er ook luxe uit.

Katoen satijn is perfect materiaal om het hele jaar op je bed te hebben liggen.

ESSENZA

Al ruim 30 jaar ontwerpen we met grote zorg kenmerkende home & living collecties voor een stijlvol interieur met een unieke twist. Want of je nu van rijke bloemenprints houdt, dol bent op ruiten en strepen of voor een uni kiest, bij ESSENZA hebben we voor iedereen iets moois.

Bij ESSENZA geloven we in buying less, but better. Daarom produceren we hoogwaardige, duurzame producten die ons antwoord zijn op de hedendaagse wegwerpcultuur. Producten waar je jarenlang van kunt genieten. Jaar na jaar, was na was. Wij ontwerpen en vervaardigen onze collecties met liefde, zorg en aandacht voor mens en milieu. Want we vinden het ontzettend belangrijk dat uiteindelijk iederéén lekker kan slapen.

DUURZAAMHEID

We willen dat iedereen die met onze producten in aanraking komt, hier een goed gevoel bij heeft. Vanaf de fabrieksmedewerkers tot aan de consument. We werken daarom al jarenlang samen met vaste productiepartners in het buitenland. We bezoeken hen regelmatig om erop toe te zien dat de werk- en milieuomstandigheden aan onze eisen (blijven) voldoen.

Dit item is Oeko-Tex gecertificeerd (Oeko-Tex Standard 100, No. 0906030): vrij van schadelijke stoffen en huidvriendelijk.

Van dit dekbedovertrek zul je jaren plezier hebben, ook dat maakt het een duurzaam product.

EXTRA INFORMATIE

• Wasbaar op max 60 °C en geschikt voor wasdroger.

• Al onze dekbedovertrekken hebben een extra lange lengte van 260 cm, dit is inclusief een instopstrook van 40 cm. Dankzij deze extra lange instopstrook zijn onze dekbedovertrekken geschikt voor vrijwel iedere soort dekbed en matras en kunnen ze ook bij een boxspring met extra dikke matras worden ingestopt. Gebruik je de instopstrook niet, dan kan je hem ook naar binnen vouwen. Handig!

• Maak de look helemaal af en kies een kleur hoeslaken dat matcht met jouw dekbedovertrek en accessoires voor een rustgevend en stijlvol geheel in de slaapkamer.

Maat:
(1,  140 cm x 200/220 cm-240 cm x 200/220 cm,  140x200/220,  Persoons)
Materiaal:
Katoen,  katoensatijn,  Satijn
Voorraad: