Bruine Dommelin Linnen dekbedovertrek Tough Walnoot - 240x200/220

329,50
De beste prijs bij Bedderie.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Grijs Walnoot

Over Bruine Dommelin Linnen dekbedovertrek Tough Walnoot - 240x200/220

Het dekbedovertrek Tough washed linen is van het merk Dommelin. Het overtrek is een op de draad geverfde gewassen linnen dekbedovertrek. Deze techniek zorgt voor een nonchalant en stoer dekbedovertrek met een landelijke look. De kleur blijft lang goed, ook na verschillende wasbeurten. Tough is afgewerkt met een jeans stitch. De bijgevoegde kussenslopen zijn 60 x 70 cm. De kleur van het dekbedovertrek is Walnoot. Tough is ook verkrijgbaar in het wit, lichtgrijs, navy en groen.

De volgende maten zijn te krijgen: 140 (inclusief één sloop) en 200, 240 en 260 breed (inclusief twee slopen). Dit dekbedovertrek heeft een totale lengte van 260 cm, zodat u genoeg ruimte heeft om het in te stoppen.

Om de kleuren beter te behouden, adviseren wij u om het dekbedovertrek binnenste buiten te wassen.

Om uw bed/slaapkamer een compleet luxe uitstraling te geven kunt u kiezen voor een mooi en bijpassend laken, hoeslaken of extra slopen. Deze kunnen wij voor u bij Dommelin bestellen. Als u interesse heeft, neem dan even contact met ons op.

Dommelin is een merk dat een tijdloze collectie van hoogwaardige en exclusieve producten aanbiedt. De collectie is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige stoffen en biedt een groot slaapcomfort.

Maat:
(lits-jumeaux),  240x200/220
Materiaal:
linnen
Voorraad: