Damai Dekbedovertrekset satijn linea glacier Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60x70cm)

94,95 49,95
7 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw Grijs Lichtblauw

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Damai Dekbedovertrekset satijn linea glacier Lits-jumeaux (240 x 220 cm + 2 kussenslopen 60x70cm)

Tijdloos, chique en van hoogwaardige kwaliteit. Met het Linea dekbedovertrek van Damai creëer je direct dat ultieme hotelgevoel in de slaapkamer. Een product waar jaren plezier aan te beleven is, zonder te gaan vervelen. Het dekbedovertrek heeft een verfijnde satijnstreep en de kussenslopen zijn afgewerkt met een mooie volant voor een elegant effect. De Linea is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Meer over dit Damai dekbedovertrek
Met de katoensatijnen dekbedovertrekken van Damai haal je echte luxe in huis. De katoensatijnen stof voelt zijdezacht aan en is in de zomer lekker koel op de huid. Damai dekbedovertrekken zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte, hierdoor zijn de overtrekken geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang. De dekbedovertrekken van Damai blijven was na was kleurecht en geven geen wasstrepen. Damai dekbedovertrekken worden geleverd met bijpassende slopen in de afmeting 60x70 cm.

Alle voordelen op een rijte:
• 100% luxe satijnkatoen
• Geschikt voor dekbedden tot 220 cm
• Instopstrook over de volle breedte
• Was na was kleurecht
• Wassen tot 60 graden
• Eenvoudig te strijken

Waarom Damai kopen?
Al meer dan 50 jaar maakt Damai graag mooi en hoogwaardig bedtextiel met kwalitatief hoogwaardige stoffen, mooie kleuren en eigentijdse dessins. De ontwerpers van Damai laten zich dagelijks inspireren door de omgeving, ervaringen, belevenissen en de hedendaagse interieurtrends. Dit uit zich tot halfjaarlijkse collecties met dessins met gestileerde vormen, masculiene ruiten, feminiene bloemen en nog veel meer.

Onderhoud
Was het dekbedovertrek op maximaal 60 graden. Drogen in de droger kan, maar wel op een lage temperatuur. Volg altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je dekbedovertrek zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe dekbedovertrek. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Maat:
240x200/220
Materiaal:
Katoen,  katoensatijn,  Satijn
Voorraad: