Rode Dekbedovertrekset katoen 260 x 200/220 (24) red uni Damai

129,95
3 Prijzen, De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Rood

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Rode Dekbedovertrekset katoen 260 x 200/220 (24) red uni Damai

Het uni dekbedovertrek van Damai is uitgevoerd in superzachte percaline katoen. De kleur Wit is een helder Witte kleur die de slaapkamer een frisse uitstraling geeft.

Voordelen van dit Damai dekbedovertrek
Dekbedovertrekken van Damai zijn gemaakt van 100% percaline katoen en voelen superzacht op uw huid aan. Damai dekbedovertreks zijn voorzien van een dubbele instopstrook over de volle breedte. Hierdoor zijn de dekbedovertreks geschikt voor dekbedden tot 220 cm lang en blijven uw voeten in de winter lekker warm. De dekbedovertreks van Damai blijven was na was kleurecht en geven geen wasstrepen. Damai dekbedovertreks worden geleverd met bijpassend(e) slo(o)pen in de afmeting 60x70 cm. Eenpersoons dekbedovertrekken worden geleverd met 1 kussensloop, de overige maten zijn inclusief 2 kussenslopen.

• 100% superzachte percaline katoen

• Geschikt voor dekbedden tot 220 cm

• Instopstrook over de volle breedte

• Was na was kleurecht

• Wassen tot 60 graden, drogen op lage temperatuur

• Eenvoudig te strijken.


Waarom Damai kopen?
Al meer dan 50 jaar maakt Damai graag mooi en hoogwaardig bedtextiel met kwalitatief hoogwaardige stoffen, mooie kleuren en eigentijdse dessins. De ontwerpers van Damai laten zich dagelijks inspireren door de omgeving, ervaringen, belevenissen en de hedendaagse interieurtrends. Dit uit zich tot halfjaarlijkse collecties met dessins met gestileerde vormen, masculiene ruiten, feminiene bloemen en nog veel meer. Bij Damai staat kwaliteit en service hoog in het vaandel. Damai zal er ook alles aan doen dit te behouden.

Maat:
260x200/220
Materiaal:
Katoen
Voorraad: