Beddinghouse x Van Gogh Museum Beddinghouse GOGH Peonies Dekbedovertrek - Eenpersoons - 140x200/220 cm - groen

82,60
8 Prijzen, De beste prijs bij Morres Wonen


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Groen

Verzendkosten €5,95
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Beddinghouse x Van Gogh Museum Beddinghouse GOGH Peonies Dekbedovertrek - Eenpersoons - 140x200/220 cm - groen

Dekbedovertrek Peonies is geïnspireerd op één van de schilderijen van Vincent van Gogh. Dit dessin is gebaseerd op een van de eerste bloemstillenvens die Van Gogh zou schilderen, ''Flesje met pioenrozen en blauwe ridderspoor''. Het is een van de vele studies waarin hij uitprobeerde welk effect bepaalde kleuren op elkaar uitoefenen. Vooral de blauwe accenten maken dit een interessant en aantrekkelijk dessin. Van Gogh schilderde met snelle en losse penseelstreken dit bloemstilleven op eenvoudig schilderskarton.

Meer over dit dekbedovertrek
Het dekbedovertrek is gemaakt van 100% katoensatijn en heeft een effen beige achterkant. Dankzij de satijnbinding voelt de stof heerlijk zacht aan en geeft het een chique glans. Het dekbedovertrek heeft over de gehele breedte aan beide zijden een dubbele instopstrook. De totale lengte van het dekbedovertrek is 260 cm. Dit is extra lang waardoor het dekbedovertrek gemakkelijk onder het matras gestopt kan worden en koude voeten worden voorkomen.

De voordelen op een rijtje
Chique uitstraling dankzij 100% katoensatijn
Voelt extra soepel en glad aan dankzij speciale satijnbinding
Luxe glans
Instopstrook over de gehele breedte
Koel in de zomer, warm in de winter

Hoe houd je je dekbedovertrek langer mooi?
Was het dekbedovertrek op maximaal 60 graden. Drogen in de droger kan, maar wel op een lage temperatuur. Volg altijd goed de wasvoorschriften op het label op om ervoor te zorgen dat je plaid zo lang mogelijk mooi en van goede kwaliteit blijft.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe dekbedovertrek. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Meer over Beddinghouse
Beddinghouse creëert mooie collecties waarbij er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom is Beddinghouse lid van het Better Cotton Initiative, met als doel de katoenteelt wereldwijd te verbeteren. Beddinghouse introduceert daarom de Beddinghouse Care lijn met verschillende duurzamere kwaliteiten.
Door aankoop van Beddinghouse x Van Gogh Museum producten ondersteun je het werk van het Van Gogh Museum. www.vangoghmuseum.com.

Maat:
(1,  140x200/220,  Persoons)
Materiaal:
Katoen,  katoensatijn,  Satijn
Voorraad: