Gele Beddinghouse Antique dekbedovertrek - 100% katoen - 1-persoons (140x200/220 cm + 1 sloop) - 1 stuk (60x70 cm) - Zand

34,90
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Geel Zandkleurig

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Gele Beddinghouse Antique dekbedovertrek - 100% katoen - 1-persoons (140x200/220 cm + 1 sloop) - 1 stuk (60x70 cm) - Zand

Het dekbedovertrek Antique kenmerkt zich door de collagetechniek waarbij delen zichtbaar zijn van een raderblad en lapjes uit de oude doos. Kantjes en bandjes worden afgewisseld met knopen en kleine tekeningetjes van fournituren. Een oude naaimachine, een laars, maar ook hortensia’s en rozen zorgen voor een romantische uitstraling. Dit dekbedovertrek is een knipoog naar het verleden en past erg goed in een landelijke of shabby chique slaapkamer.


Voordelen van dit dekbedovertrek

Dekbedovertrek Antique is gemaakt van 100% katoen. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren erg mooi na het wassen. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder de matras gestopt en worden koude voeten voorkomen. Het is geschikt voor dekbedden van 200cm, 210cm of 220cm. Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin.

• Collagedessin

• 100% katoen, natuurlijk en ademend

• Wassen tot 60 graden

• Geschikt voor droogtrommel

• Eenvoudig te strijken

• Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden

• Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220cm lang


Waarom Beddinghouse kopen?

Het bedtextiel merk Beddinghouse staat al jaren lang garant voor kwalitatief hoogwaardig bedtextiel met een perfecte prijs-kwaliteit verhouding. Een dekbedovertrek van BeddingHouse voldoet altijd aan de laatste trends en zorgt voor optimaal slaapcomfort. De collecties worden ieder seizoen ontworpen volgens de laatste trends op mode- en interieurgebied. Alle Beddinghouse producten worden gemaakt met zorg voor mens en milieu.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: