Blauwe At Home with Marieke AHWM Starry Sky Dekbedovertrek - Lits-jumeaux - 240x200/220 cm - Blue

64,90
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Blauw

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Blauwe At Home with Marieke AHWM Starry Sky Dekbedovertrek - Lits-jumeaux - 240x200/220 cm - Blue

Het overtrek Starry Sky geeft met een verweerde look een sterrenpatroon weer. Door deze verweerde look verschillen de kleuren in het overtrek en ontstaat er leven in het patroon. De slopen van het overtrek Stary Sky hebben zowel een zijde met tekst als een zijde met sterren. De slopen zijn daardoor aan allebei de kanten te gebruiken. De tekstzijde van het sloop is verfraaid met de tekst: “ Let’s climb on the roof, just us. Bring blankets. We’ll lie together and look at the stars and whisper, laugh and kiss and forget the world we left on the ground”.


Voordelen van dit dekbedovertrek

Dekbedovertrek Starry Sky is gemaakt van 100% katoen. De speciale druktechniek zorgt ervoor dat het geheel extra zacht aanvoelt. Daarnaast blijven de kleuren erg mooi na het wassen. Dit dekbedovertrek is verkrijgbaar in de kleuren naturel en blauw. Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden. Daarmee wordt het dekbedovertrek gemakkelijk onder het matras gestopt en worden koude voeten voorkomen. Het is geschikt voor dekbedden van 200cm, 210cm of 220cm lengte. Bij de lits-jumeaux of tweepersoons dekbedovertrekken worden standaard twee kussenslopen bijgeleverd, bij de eenpersoons dekbedovertrekken wordt één kussensloop bijgeleverd. Het dekbedovertrek heeft aan de voor- en achterzijde hetzelfde dessin.

Voordelen van dit dekbedovertrek
• Sterrendessin

• 100% katoen, natuurlijk en ademend

• Wassen tot 60 graden

• Geschikt voor droogtrommel

• Eenvoudig te strijken

• Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte aan beide zijden

• Geschikt voor dekbedden van 200, 210 of 220cm lang


Waarom kiezen voor At Home?

At Home is een collectie van bedtextiel en woonaccessoires voor thuis, waarmee je een omgeving creëert met veel comfort en karakter. We reizen overal in het land en in Europa op zoek naar dingen die ons raken vanwege hun uniekheid, vakmanschap en imperfectie. Deze gevonden materialen inspireren ons tot het maken van een karaktervolle collectie die de sfeer verrijkt in jouw huis.

Materiaal:
Katoen
Voorraad: