Groene At Home With Marieke At Home Idyllic Dekbedovertrek - Lits-jumeaux (240x200/220 Cm + 2 Slopen) - Katoen - Green

119,95 59,98
3 Prijzen, De beste prijs bij NADUVI


Over Groene At Home With Marieke At Home Idyllic Dekbedovertrek - Lits-jumeaux (240x200/220 Cm + 2 Slopen) - Katoen - Green

De At Home by Beddinghouse-collectie combineert warme kleuren met diverse kwaliteiten, die je slaapkamer een rijke, sfeervolle uitstraling met geheel eigen karakter geven.

• Merk: At Home By Beddinghouse
• Materiaal: 100% Katoen
• Inclusief 1 of 2 kussenslopen van 60 x 70 cm
• Geschikt voor alle lengte maten (totale lengte 240 cm)
• Instopstrook over gehele breedte

At Home By Beddinghouse Idyllic De At Home by Beddinghouse-collectie combineert warme kleuren met diverse kwaliteiten, die je slaapkamer een rijke, sfeervolle uitstraling met geheel eigen karakter geven. Op het overtrek Idyllic staat een afbeelding van een idyllisch, botanisch landschap. De geprinte structuur geeft het idee van een wandtapijt. In de tekening zijn verschillende dieren zichtbaar die bij het water samen komen. Zo kun je onder andere een tijger, hert, schildpad, pauw en verschillende soorten vogels terugzien. De kleuren die gebruikt zijn, zijn groen, okergeel, geel, blauw, bruin, roze, zwart, wit en grijs. De achterkant van het dekbedovertrek heeft een mosgroene kleur. 100% katoen en dubbele doorlopende instopstrook At Home By Beddinghouse dekbedovertrek is vervaardigd van 100% katoen, een natuurlijk materiaal dat het hele jaar door prettig aanvoelt en bovendien erg lang mooi blijft. Daarnaast heeft het dekbedovertrek een instopstrook over de gehele breedte. Hierdoor is het gemakkelijk en stevig in te stoppen onder het matras. De extra lengte zorgt er natuurlijk ook voor dat het dekbedovertrek geschikt is voor gebruik op extra lange dekbedden, namelijk van 200 cm, 210 cm of 220 cm. At Home By Beddinghouse De kernwaarden van At Home zijn simpliciteit, robuustheid en authenticiteit. Dit alles combineert ze vervolgens met een vrouwelijke touch en ook een zekere zachtheid. Misschien dat de ontwerpen juist daarom zo goed werken op dekbedovertrekken. De patronen doen robuust en stoer aan, maar tegelijkertijd kun je er heerlijk onder wegkruipen. Durf jij het aan? Bekijk het aanbod en bestel online At Home dekbedovertrek.

Maat:
240x200/220
Materiaal:
Katoen
Voorraad: