Yumeko dekbed linnen zomer 240x220 - Biologisch & ecologisch

269,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Ecru

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Yumeko dekbed linnen zomer 240x220 - Biologisch & ecologisch

Dekbedden van Yumeko van 100% biologisch fairtrade materiaal. Voor ieder seizoen het juiste dekbed beschikbaar. LUCHTIG IN DE ZOMER
In de zomermaanden heeft u geen behoefte aan een warm dekbed, maar een laken alleen is weer te licht en mist die geborgenheid. Dit luchtige, biologische dekbed met een vulling van 70% biologisch linnen en 30% biologisch katoen is koel en behaaglijk tegelijk en valt soepel om het lichaam. Het dekbed heeft een optimale vochtregulatie, vooral dankzij het linnen. Dat kan meer dan een derde van zijn gewicht in vocht absorberen, terwijl het nog steeds droog aanvoelt. Het vocht wordt ook weer snel afgegeven. Geen klamme nachten meer waarin u ligt te woelen; voortaan wordt u ‘s morgens heerlijk uitgerust en fris wakker.

VEGAN DEKBED
Net als tencel zijn linnen en katoen plantaardige producten waar geen dieren aan te pas komen, ze zijn dus volledig vegan. Waar het tencel een ‘man-made fibre’ is (een kunstvezel vervaardigd uit eucalyptushout) is linnen een volledig natuurlijk materiaal dat gemaakt wordt van de vlasplant. Een andere reden om voor linnen te kiezen zou kunnen zijn dat het lichter is dan tencel. Ook kan het beter warmte afvoeren.

HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH
Zowel het linnen als het katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt, het katoen is bovendien GOTS-gecertificeerd. Ook de tijk is van 100% biologisch katoen en voelt heerlijk zacht aan. Het dekbed kunt u wassen op 40 graden en bergt u in de wintermaanden makkelijk op in de handige meegeleverde katoenen Yumeko-zak.

Materiaal:
linnen
Voorraad: