Witte Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 - Biologisch & ecologisch

689,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Yumeko dekbed recycled dons 4-seizoenen 240x220 - Biologisch & ecologisch

Dekbedden van Yumeko van 100% biologisch fairtrade materiaal. Voor ieder seizoen het juiste dekbed beschikbaar. GENIET VAN DE LUXE VAN VERANTWOORD DONS
Dit prachtige donzen dekbed is rijkelijk gevuld met het allermooiste dons en de fijnste veren. Ervaar fluweelzachte nachten met dit ultrazachte en vederlichte dekbed dat tot de exclusieve ReNew Collectie behoort. Gemaakt van 100% gerecycled dons en veren met daaromheen een witte tijk van 100% biologisch katoen. Zo geniet u van de luxe van een donzen dekbed en draagt u bij aan een betere wereld. Dat slaapt stukken fijner. Het dekbed bestaat uit een lente/herfst deel en een zomerdeel. Met de kleine knoopjes maakt u er in een handomdraai een warm winterdekbed van. In de zomer slaapt u onder het superlichte, dunne deel, in voor- en najaar knus onder het lente/herfstdeel en in de winter kruipt u lekker weg onder de warme, gecombineerde delen.

BESTE UIT DE TEST
Dit label wordt door de Consumentenbond gebruikt voor producten die in hun onderzoeken naar voren komen als 'producten met de beste kwaliteit'. Er wordt een testoordeel gegeven in de vorm van een rapportcijfer. Het gerecycled dons dekbed van Yumeko is in 2021 als 'Beste uit de Test' gekomen bij een test van de Consumentenbond naar verschillende dekbedden van diverse merken. Het 4-seizoenen gerecycled dons dekbed van Yumeko scoorde hier het best van alle onderzochte donzen dekbedden wegens de duurzaamheid, lichtheid, vochtdoorlatendheid en warmte-isolatie van het dekbed.

DUURZAME LUXE
Slaap zacht onder een gerecycled dekbed. Gevuld met 70% gerecylced (eenden- en ganzen)dons en 30% gerecycled (eenden- en ganzen)veren - en natuurlijk gevuld met 100% liefde voor moeder natuur. Echte duurzame luxe. Geniet van de luxe van gerecycled dons en draag bij aan een mooiere wereld.

100% BIOLOGISCH KATOEN EN GERECYCLED DONS
De zachte, soepele tijk - hoes - van het dekbed is gemaakt van 100% biologisch katoen, gecertificeerd door GOTS. Het gerecycled dons draagt het 'Global gerecycled Standard' keurmerk. Dit keurmerk