Gebroken-witte Yumeko Deluxe 4-seizoenen dekbed met vulling van biologisch ganzendons

779,-
2 Prijzen, De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Gebroken-witte Yumeko Deluxe 4-seizoenen dekbed met vulling van biologisch ganzendons

Dekbedden van Yumeko van 100% biologisch fairtrade materiaal. Voor ieder seizoen het juiste dekbed beschikbaar. HET ALLERBESTE GANZENDONS
Het is de keizerin onder de dekbedden: het dekbed van ganzendons. Warmer, lichter en comfortabeler bestaat niet. Tenminste, wanneer het dons van goede kwaliteit is. Voor deze Yumeko dekbedden wordt alleen 100% biologisch ganzendons gebruikt en dat is uniek. Natuurlijk van klasse 1. Hoe zuiverder het dons, hoe lichter uw dekbed en hoe hoger de isolatiewaarde.

HET HELE JAAR DOOR
Dit koninklijke dekbed staat het hele jaar garant voor ultiem comfort. In de zomer gebruikt u het dunste deel, in de lente of herfst het dikkere gedeelte en als de nachten echt koud worden, koppelt u beide dekbedden simpelweg aan het elkaar met het handige loopiessysteem aan de biezen.

HOE ZIT HET MET DE GANZEN?
Dat is natuurlijk prachtig, om zo lekker te kunnen slapen onder een wolk van ganzendons, maar is dat wel verantwoord? Gelukkig wel. Yumeko heeft lang gezocht naar dons afkomstig van ganzen die een goed leven leiden en heeft het gevonden in Duitsland. Daar worden ganzen gehouden voor de vleesteelt op kleinschalige, biologische vrije-uitloopboederijen. Yumeko is het enige bedrijf in Nederland dat dekbedden aanbiedt van biologisch gecertificeerd ganzendons. Het dekbed is GOTS gecertificeerd. Daarnaast is het dons DOWNPASS gecertificeerd.