Witte Vitality Pur Cool Night - Verkoelend Zomerdekbed – 100% Natuurlijk Katoen - 200x220

49,95
3 Prijzen, De beste prijs bij V&D


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Retour Binnen 14 dagen na ontvangst

Over Witte Vitality Pur Cool Night - Verkoelend Zomerdekbed – 100% Natuurlijk Katoen - 200x220

Materiaal
Het omhulsel van het dekbed wat de vulling op zijn plaats houdt, wordt de tijk genoemd. De tijk van dit dekbed is gemaakt van 100% katoen. Dit materiaal zorgt ervoor dat het dekbed vochtregulerend, ademend en huidvriendelijk is. Heerlijk om elke nacht onder weg te kruipen.

Dit dekbed is gevuld met Aerelle Cool Night. Deze polyester holle vezels zijn licht van gewicht, hierdoor valt het dekbed heerlijk soepel over je heen. Deze vezels hebben een verkoelende werking, hierdoor kan je heerlijk koel slapen de hele nacht. Ook is het dekbed veerkrachtig, biedt het perfecte warmte-isolatie en voelt lekker zacht aan.

Warmteklasse
Een zomerdekbed is ideaal voor mensen die ondanks de warme, klamme nachten, niet zonder dekbed kunnen slapen. Wij kunnen hier over meepraten! Dit dekbed is erg licht en luchtig, waardoor het lijkt alsof je alleen een laken om je heen hebt. Overige informatie
door het dekbed te luchten en op te schudden maakt je de vulling na het slapen weer lekker luchtig en los. Ook doe je er goed aan om het dekbed te laten luchten als het lekker (en droog) weer is. Zo blijft er geen vocht achter in het dekbed en verleng je de levensduur.