Snoozing - Olympus - Dons - 4-seizoenen dekbed - Lits-jumeaux - 240x220 cm - Wit

539,-
De beste prijs bij Blokker.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Snoozing - Olympus - Dons - 4-seizoenen dekbed - Lits-jumeaux - 240x220 cm - Wit

Met dit 4-seizoenen Olympus dekbed van Snoozing slaap je het gehele jaar rustig en comfortabel. De donzen vulling bestaat voor 90% uit eendendons en 10% eendenveertjes. De combinatie heeft een groot warmte- en vochtregulatie en is sterk isolerend. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit een zomerdekbed met warmteklasse 4 en een lente-/herfstdeel met warmteklasse 3. Met manchetknopen kan je beide losse delen aan elkaar knopen zodat je een extra warm winterdekbed hebt.

Met dit Olympus 4-seizoenen dekbed kies je voor topkwaliteit! De tijk bestaat uit 100% zuiver percale katoen dat voorzien is met het NOMITE label. Door de zeer dicht geweven stof is dit dekbed uitstekend voor mensen met een huisstofmijtallergie en de veertjes kunnen er tevens niet doorheen prikken. Het zomerdekbed is carré gestikt, terwijl het lente-/herfstdeel een cassettemodel heeft. De RDS-gecertificeerde vulling van dons komt overeen met de Europese norm 12934 en heeft het Downafresh® label. Het dekbed kan gewassen worden op 60 graden en is geschikt voor de droger.

Voordelen Snoozing Olympus 4-seizoenen dekbed

  • Dekbed heeft zachte vulling van 90% eendendons en 10% eendenveertjes
  • Groot warmte- en vochtregulerende werking en sterk isolerend
  • Dekbed is uitstekend voor mensen met huisstofmijtallergie
  • Dons voldoet aan Europese norm 12934 en heeft het Downafresh® label
  • Dekbed kan gewassen worden op 60 graden en is geschikt voor de droger
Verkorte samenvatting
Dit Snoozing Olympus donzen 4-seizoenen dekbed heeft een vulling van 90% eendendons en 10% eendenveertjes. Dit tweepersoons dekbed heeft een afmeting van 240 bij 220 cm en heeft warmteklasse 3 en 4 en beide dekbedden gekoppeld aan elkaar heeft warmteklasse 1.