Witte Harris&Darwin SummerSilk H&D Summer Silk| Tussah wildzijde zomer dekbed| Koel natuur zijde zomerdekbed 200x220cm

115,- 94,34
De beste prijs bij FonQ.nl


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 24:00 uur besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen gratis retourneren
Bezorgd door PostNL

Over Witte Harris&Darwin SummerSilk H&D Summer Silk| Tussah wildzijde zomer dekbed| Koel natuur zijde zomerdekbed 200x220cm

SummerSilk- Zomerdekbed van keizerlijke allure!
Tussah wildzijde natuurlijk zomerdekbed.
Het heerlijk koele zomerdekbed Harris&Darwin SummerSilk© is ideaal voor warme zomernachten.
SummerSilk© is gevuld met originele Tussah-Wildzijde, in flinterdunne en ultralichte uitvoering. Echte Tussah-wildzijde geeft nauwelijks warmte, is extreem vochtverwerkend, en voelt uiterst luxueus.
’n Weelderig gevoel, waar de Chinesche Keizers al verguld van waren. Voel dit gevoel, en u snapt waarom…
SummerSilk© is bekleed met een extra koele, natuurlijke tijkstof van 100% Percal-katoen. De speciaal ontwikkelde SummerSilk© zomerdekbedden flinterdun, heerlijk soepele en zó licht (slechts 200gram/m2!) dat u bijna niets op uw lichaam voelt. De ideale remedie tegen klamme, onrustige zomernachten. Deze kostbare vulling is omkleed met ’n prachtige, fijn geweven tijkstof van 100% katoenen Percal, die volledig is doorgestikt. Hierdoor vormt het dekbed soepel om het lichaam, en zal de vulling niet verschuiven.

  • Vulgewicht 200gr/m2 100% Origineel zuiver natuurlijke Tussah wildzijde (isolatiewaarde 0, gewichtsklasse 1).
  • Volledig machine wasbaar 40oC.
  • Volledig stofvrij en Non-allergisch
  • Extreem absorberend
  • Hoog ventilerend vermogen
  • Luxueuze fijngeweven 100% Percal-katoenen tijkstof
Het neusje van de zalm in Koninklijk Zomercomfort. Tussah Wildzijde: Dit unieke SummerSilk© zomerdekbed is gevuld met écht natuurlijke Tussah wildzijde. Tussah-zijde is de draad van de cocon van de Tussah-zijderups, die in de binnenlanden van China en India voorkomt.
De platte, extreem sterke zijdedraad (zijde heeft een hogere rekweerstand dan staal van dezelfde diameter) heeft een bijzonder groot absorberend en ventilerend vermogen en geeft nauwelijks warmte. Tussah-natuurzijde is als geen ander product in staat de lichaamswarmte af te stoten, en ons overmatig transpiratievocht effectief en razendsnel te verdampen. Uitermate geschikt dus als zomer dekbed-vulling.
Slapen als ’n vorst
Al eeuwen geleden werd natuurzijde aan de hoven van de Chinese keizers als vulmateriaal gewaardeerd. Ook in de tropen is het zijden dekbed bekend en beproefd. SummerSilk© staat voor Keizerlijke Klasse in verkoeling. Het ideale dekbed voor wie ’n deken net te veel is, maar ’n laken net te weinig… Bovendien zijn de speciaal ontwikkelde SummerSilk© zomerdekbedden flinterdun, heerlijk soepele en zó licht (slechts 200gram/m2!) dat u bijna niets op uw lichaam voelt. De ideale remedie tegen klamme, onrustige zomernachten. Deze kostbare vulling is omkleed met ’n prachtige, fijn geweven tijkstof van 100% katoenen Percal, die volledig is doorgestikt. Hierdoor vormt het dekbed soepel om het lichaam, en zal de vulling niet verschuiven. Deze luxe SummerSilk© zomerdekbedden worden geleverd in ’n ademende draagtas, waarin u het dekbed –als u het in de winter niet gebruikt- stofvrij, fris en ademend opbergt. (200x220cm- 2persoons koel zomer dekbed met extra lengte) te gebruiken voor extra slaapcomfort en bedden van 210,220cm lengte. Geadviseerd te gebruiken in combinatie met bedden van 140cm breed. -Let op dit is een advies, er zijn ook andere redenen waarom u zou willen kiezen voor een 200breed dekbed-

Harris&Darwin SummerSilk© dekbedden zijn verzegeld door een hygiëne-verzegeling, zo bent u ALTIJD gegarandeerd van een fabrieksnieuw en onbeslapen hygiënisch product. TIP:
Meet u voor het bestellen uw dekbed maat op, zo bent u altijd gegarandeerd van de juiste maat. (Ziet u de maatwijzer in de afbeeldingen)
Harris&Darwin SummerSilk© dekbedden zijn verzegeld door een hygiëne-verzegeling, zo bent u ALTIJD gegarandeerd van een fabrieksnieuw en onbeslapen hygiënisch product.
Controleer uw aankoop zorgvuldig vóór het verbreken van de verzegeling en ingebruikname. Dekbedden waarvan de hygiene-verzegeling verbroken is kan uit hygienisch oogpunt, uiteraard niet geretourneerd worden. ©CopyRock all rights reserved – SLAAPTOTAAL-